GermanEnglishDutchItalianCzechDanishSwedish
Hotel Goldener Stern Abtenau
GermanEnglishDutchItalianCzechDanishSwedish
Hotel Goldener Stern Abtenau

Prohlášení o ochraně soukromí

1. Ochrana soukromí na první pohled
2019-V1.1 od 25.06.2019. XNUMX. XNUMX

Obecné informace
Následující poznámky poskytují jednoduchý přehled o tom, co se stane s vašimi osobními údaji při návštěvě našich webových stránek. Osobní údaje jsou všechna data, která vás osobně identifikují. Podrobné informace o ochraně údajů naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů uvedených v tomto textu.

Sběr dat na našich webových stránkách
Kdo je zodpovědný za shromažďování údajů na těchto stránkách?

Zpracování dat na těchto webových stránkách provádí provozovatel webových stránek. Jejíž kontaktní údaje jsou uvedeny na stránce s kontakty z této webové stránky.

Jak shromažďujeme údaje?

Vaše údaje budou shromažďovány na jedné straně, že nám to řeknete. Může se jednat například o údaje, které zadáte do kontaktního formuláře.

Ostatní data jsou automaticky shromažďována při návštěvě webových stránek prostřednictvím našich informačních systémů. Jedná se především o technické údaje (např. Internetový prohlížeč, operační systém nebo čas požadavku na stránku). Sběr těchto údajů je automatický, jakmile vstoupíte na naše webové stránky.

Na co používáme vaše údaje?

Část těchto údajů se shromažďuje, aby se zajistilo bezchybné poskytování webových stránek. Jiné údaje lze použít k analýze chování uživatelů.

Jaká práva máte ohledně vašich údajů?

Kdykoli máte právo získat bezplatné informace o původu, příjemci a účelu uložených osobních údajů. Máte také právo požadovat opravu, blokování nebo vymazání těchto údajů. Za tímto účelem a za další otázky týkající se ochrany údajů můžete nás kdykoli kontaktovat na adrese uvedenou v odtržení. Dále máte právo na odvolání u příslušného orgánu dozoru.

Außerdem haben Sie das Recht, navazující na pozdější zkoušku v osobním domě. Podrobnosti hierzu entnehmen Sie der Datenschutzerklärung unter "Recht auf Einschränkung der Verarbeitung".

2. Obecné informace a povinné informace
Ochrana osobních údajů

Provozovatelé těchto stránek brát na ochranu vašich osobních údajů velmi vážně. Léčíme Vaše osobní údaje důvěrně av souladu s právními předpisy o ochraně osobních údajů a zásad ochrany osobních údajů.

Pokud používáte tento web, budou shromažďovány různé osobní údaje. Osobní informace jsou informace, které vás osobně identifikují. Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, jaké informace shromažďujeme a pro které je používáme. Vysvětluje také, jak a za jakým účelem se to děje.

Upozorňujeme na to, že přenos dat prostřednictvím Internetu (např. komunikace prostřednictvím e-mailu) může mít mezery v zabezpečení. Kompletní ochrana dat před přístupem třetích stran není možné.

Poznámka pro odpovědný subjekt
Jednotka odpovědného zpracování dat na těchto webových stránkách je:

Hotel Goldener Stern Abtenau
Majitel: Gerhard Wageneder

A -5441 Abtenau - Market 29
RAKOUSKO

Telefon: 0043 (0) 6243 / 2240-0
E-mail: hotel@goldenerstern.at

Zodpovědným subjektem je fyzická nebo právnická osoba, která samostatně nebo spolu s ostatními rozhoduje o účelu a způsobu zpracování osobních údajů (např. Jména, e-mailové adresy atd.).

Zrušení souhlasu se zpracováním dat
Mnoho operací zpracování dat je možné pouze s vaším výslovným souhlasem. Současný souhlas můžete kdykoli zrušit. Neformální zpráva e-mailem nám stačí. Zákonnost zpracování údajů provedená do zrušení zůstává odvoláním neovlivněna.

Widerspruchsrecht gegen die Datenerhebung in besonderen Fällen sowie gegen Direktwerbung (Článek 21 DSGVO)
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6 Abs. 1 svítí. e oder f DSGVO erfolgt, jak je uvedeno v Recht, z Gründen, které se nacházejí v Ihrer besonderen Situace, která se vyskytuje v době, kdy se člověk nenachází v datech; dies gilt auch für ein auf die Bestimmungen gestütztes Profiling. Důležité je, že je nutné, aby se zjistilo, zda se jedná o opravdovou dovolenou, a zda se jedná o denní schůzku. Wenn Sie Widerspruch einlegen, werden wir Ihre betroffenen personenbezogenen Datum uvedení na trh v souladu s právními předpisy, které se vztahují k ochraně životního prostředí, Widerspruch nach Art. 21 Abs. 1 DSGVO).

Werden Ihre personenbezogenen Daten verarbeitet, um Direktwerbung zu betreiben, tak to beim Sie das Recht, jederzeit Widerspruch gegen die Verarbeitung Sie betreffender personenbezogenen Daten zum Zwecke derartiger Werbung einzulegen; dies gilt auch für das Profilování, soweit es mit solcher Direktwerbung in Verbindung steht. Wenn Sie widersprechen, werden Ihre personenbezogenen Daten anschließend nicht mehr zum Zwecke der Direktwerbung verwendet (Widerspruch podle článku 21 Abs. 2 DSGVO).

Právo podat opravný prostředek příslušnému orgánu dozoru
V případě porušení GDPR mají subjekty údajů právo podat stížnost u dozorového úřadu, zejména v členském státě svého obvyklého bydliště, místa výkonu práce nebo místa údajného porušení.

Máte právo podat stížnost u dozorového úřadu pro ochranu osobních údajů ohledně zpracování osobních údajů námi.

Pro Rakousko je to ten pravý

Rakouský úřad pro ochranu údajů
Wickenburggasse 8
1080 Wien

Telefon: +43 1 521-52 25
E-mailem: dsb@dsb.gv.at

Právo podat stížnost existuje, aniž jsou dotčeny jiné správní nebo soudní opravné prostředky.

Právo na přenositelnost dat
Máte právo mít data, která zpracováváme na základě vašeho souhlasu nebo při plnění smlouvy, sama nebo třetí stranou ve standardním, strojově čitelném formátu. Pokud požadujete přímý přenos dat jiné odpovědné osobě, bude to možné pouze v technicky proveditelné míře.

Šifrování SSL nebo TLS
Tato stránka používá z bezpečnostních důvodů a chrání přenos důvěrného obsahu, jako jsou objednávky nebo požadavky, které nám zasíláte jako provozovatel webu, SSL nebo. šifrování TLS. Šifrované připojení rozpoznáte změnou řádku adresy prohlížeče z "http: //" na "https: //" a symbolu zámku v řádku prohlížeče.

Pokud je povoleno šifrování SSL nebo TLS, údaje, které nám předáte, nelze číst třetími stranami.

Šifrované platby na této webové stránce
Pokud máte po uzavření smlouvy založené na poplatcích povinnost zaslat nám vaše platební údaje (např. Číslo účtu pro povolení inkasa), budou tyto údaje vyžadovány při zpracování plateb.

Platební transakce běžnými platebními prostředky (Visa / MasterCard, inkaso) se provádějí výhradně prostřednictvím šifrovaného připojení SSL nebo TLS. Šifrované připojení poznáte podle toho, že se řádek adresy prohlížeče změní z „http: //“ na „https: //“ a podle symbolu zámku v řádku prohlížeče.

V případě šifrované komunikace nemohou vaše platební údaje, které nám předložíte, přečíst třetími stranami.

Auskunft, Sperrung, Löschung und Berichtigung
Mají podle platných právních předpisů, právo na svobodné informace o vašich uložených osobních údajů, jeho původu a místo určení a účel zpracování dat a případně právo na opravu, zablokování nebo výmaz těchto údajů. Na tento a na další otázky týkající se osobních údajů, můžete se vždy obrátit na danou adresu v tiráži nás.

Recht auf Einschränkung der Verarbeitung
Sie haben das Recht, die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu Verlangen. Hierzu können Sie si jederzeit unter der im Impressum angegebenen Adresse an uns wenden. Das Recht auf Einschränkung der Verarbeitung besteht in folgenden Fällen:

Wenn Sie die Richtigkeit Ihrer bei uns gespeicherten personenbezogenen Daten bestreiten, benötigen wir in der Regel Zeit, um die die zu überprüfen. Für die Dauer der Prüfung haben Sie das Recht, die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu verlangen.
Wenn die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten unrechtmäßig geschah / geschieht, können Sie statt der Löschung die Einschränkung der Datenverarbeitung verlangen.
V případě, že se jedná o osobní údaje, které jsou uvedeny níže, je možné, že se jedná o osobu, která je oprávněná k podání žádosti, nebo je oprávněna podat žádost o rozhodnutí o předběžné otázce, pokud jde o rozhodnutí o předběžné otázce nebo rozhodnutí o předběžné otázce.
Wenn Sie einen Widerspruch nach Art. 21 Abs. 1 DSGVO je nejdůležitějším příkladem, který se odvíjí od hlubin a neviditelných zájmů. Solange noch nicht feststeht, wessen Interessen überwiegen, haben Sie das Recht, die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu verlangen.
Wenn Sie die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten eingeschränkt haben, dürfen diese Daten von ihrer Speicherung abgesehen - nur mit Ihrer Einwilligung oder Geltendmachung, Ausübung oder Verteidigung von Rechtsansprüchen oder Schutz der Rechteiner aeren natürlichen or jurisprudent Osoba oder aus Gründen eines wichtigen öffentlichen Interesy Evropskou unií nebo jinými členskými státy.

Opozice vůči reklamním e-mailům
Použití Rozbalit otisku povinnost zasílání nevyžádaných reklam a informačních materiálů se zamítají. Provozovatelé webů výslovně právní kroky v případě nevyžádaných reklamních informací, jako jsou spamové e-maily.

3. Inspektor ochrany údajů
Statutární úředník pro ochranu údajů

Pro naše společnost jsme jmenovali pracovníka ochrany údajů.

Project 29 GmbH & Co. KG
Matyáš Baumgartner
Ostengasse 14
D-93047 Regensburg

Telefon: +49 941/698 778 24
E-mail: m.baumgartner@projekt29.de

4. Sběr dat na našich webových stránkách
Cookies

Webové stránky využívají tzv cukroví. Cookies v počítači žádnou škodu a neobsahují viry. Cookies se používají k výrobě naše nabídka více uživatelsky přívětivé, efektivnější a bezpečnější. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy v počítači a uložené ve vašem prohlížeči.

Většina souborů cookie, které používáme, jsou tzv. "Session cookies". Po skončení návštěvy budou automaticky smazány. Ostatní soubory cookie zůstanou v zařízení uloženy, dokud je neodstraníte. Tyto soubory cookie umožňují rozpoznat váš prohlížeč při příštím návštěvě.

Můžete nastavit svůj prohlížeč tak, abyste byli informováni o používání cookies a povolit soubory cookie pouze v jednotlivých případech, aktivovat přijímání cookies pro určité funkce nebo vyloučení obecné a automatické odstranění cookies při zavření prohlížeče. Když zakázání cookies funkčnost těchto stránek mohou být omezeny.

Cookies, které provádějí proces elektronických komunikací nebo poskytují určité žádoucí vlastnosti, které (např funkci nákupního košíku), které musí být na základě čl. 6 odst. 1 Lit. f DSGVO uloženo. Provozovatel webových stránek má oprávněný zájem o ukládání souborů cookie pro technicky bezchybné a optimalizované poskytování svých služeb. Pokud jsou ukládány jiné soubory cookie (např. Soubory cookie pro analýzu vašeho surfování), budou se s nimi zacházet zvlášť.

Soubory protokolu serveru
Poskytovatel stránek automaticky shromažďuje a ukládá informace v takzvaných souborech protokolu serveru, které váš prohlížeč automaticky předává nám. Jedná se o:

Typ prohlížeče a verze prohlížeče
Operační systém používá
odkazujícího serveru URL
Hostitel název přistupujícího počítače
Doba požadavku serveru
IP adresa
Sloučení těchto dat s jinými zdroji dat nebude provedeno.

Die Erfassung dieser Daten erfolgt au Grundlage von Čl. 6 Abs. 1 svítí. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interesse an der technisch fehlerfreien Darstellung und der Optimierung seiner Webová stránka - hierzu müssen die Server-Log-Files erfasst werden.

kontakt
Pokud jste nám poslat prostřednictvím kontaktního formuláře žádá o informace z poptávkového formuláře včetně zadání, kde jsou kontaktní údaje uchovávány pro zpracování žádosti a v případě navazujících otázek s námi. Tyto údaje nebudou zveřejněny bez Vašeho souhlasu dále.

Zpracování údajů zadaných do kontaktního formuláře je tedy výhradně založeno na vašem souhlasu (článek 6, odstavec 1 zapsaný v DSGVO). Tento souhlas můžete kdykoli odvolat. Neformální zpráva e-mailem nám stačí. Zákonnost operací zpracování dat prováděných až do zrušení zůstává odvoláním neovlivněna.

Údaje, které vstoupí do kontaktu zůstane s námi, dokud se nás zeptat odstranit, odvolat svůj souhlas ke skladování nebo účelu, pro ukládání dat je vynechán (například po dokončení zpracování požadavku). Závazné zákonné předpisy - zejména retenční doby - zůstávají nedotčeny.

Zpracování dat (zákaznické a smluvní údaje)
Osobní údaje shromažďujeme, zpracováváme a používáme pouze tehdy, jsou-li nezbytné pro vytvoření, obsah nebo úpravu právního vztahu (údaje o inventáři). To se provádí na základě článku 6 odst. 1 lit. b DSGVO, který umožňuje zpracování dat k plnění smlouvy nebo předsmluvních opatření. Shromažďujeme, zpracováváme a používáme osobní údaje o používání našich webových stránek (údaje o využití) pouze v míře, v jaké je to nezbytné pro to, aby uživatel mohl povolit nebo účtovat službu.

Shromážděné údaje o zákaznících budou smazány po dokončení objednávky nebo ukončení obchodního vztahu. Právní doby uchovávání zůstávají nedotčeny.

Přenos dat při uzavření smlouvy o službách a digitálním obsahu
Osobní údaje předáváme třetím stranám pouze v případě, že je to nezbytné v rámci smlouvy, například do banky odpovědné za zpracování platby.

Další přenos dat se neuskuteční nebo pouze pokud jste výslovně souhlasili s přenosem. Převod vašich údajů třetím osobám bez výslovného souhlasu, například pro reklamní účely, nedochází.

Základem pro zpracování dat je článek 6 s číslem 1. b DSGVO, který umožňuje zpracování dat k plnění smlouvy nebo předsmluvních opatření.

5. Sociální média
Pluginy pro sociální média

Pluginy sociálních médií (např Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, Xing, LinkedIn, Tumblr) na našich stránkách.

Pluginy obvykle poznáte podle příslušných log sociálních médií.

Aktivace pluginu je souhlasem ve smyslu článku 6 odst. 1 zapnuto. DSGVO. Tento souhlas můžete odvolat kdykoli s účinkem do budoucna.

Pluginy Facebook (tlačítko Like & Share)
Na našich stránkách jsou integrovány pluginy sociální sítě Facebook, poskytovatel Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornie 94025, USA. Pluginy pro Facebook poznáte podle loga Facebooku nebo tlačítka „To se mi líbí“ na našem webu. Přehled pluginů pro Facebook najdete zde: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Když navštívíte náš web, modul plug-in vytvoří přímé spojení mezi vaším prohlížečem a serverem Facebook. V důsledku toho Facebook obdrží informaci, že jste navštívili naši stránku se svou IP adresou. Pokud jste přihlášeni ke svému účtu na Facebooku, kliknete na tlačítko „To se mi líbí“ na Facebooku, můžete obsah našich stránek propojit se svým profilem na Facebooku. Díky tomu může Facebook přiřadit vaši návštěvu naší webové stránky vašemu uživatelskému účtu. Chtěli bychom upozornit, že jako poskytovatel stránek nemáme žádné znalosti o obsahu přenášených dat ani o jejich používání Facebookem. Další informace o tom najdete v prohlášení o ochraně osobních údajů Facebooku na adrese: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Facebook-Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus Ihrem Facebook-Benutzerkonto aus.

Použití zásuvných modulů Facebook je založeno na čl. 6 odst. 1 svítícím. f DSGVO. Provozovatel webu má oprávněný zájem na co nejširším zviditelnění sociálních médií.

Twitter plugin
Na našich stránkách jsou integrovány funkce služby Twitter. Tyto funkce nabízí společnost Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Použitím Twitteru a funkce „Retweet“ jsou navštívené webové stránky propojeny s vaším účtem Twitter a dány o nich vědět ostatním uživatelům. Tato data jsou také přenášena na Twitter. Chtěli bychom upozornit, že jako poskytovatel webových stránek nemáme žádné znalosti o obsahu přenášených údajů ani o tom, jak je Twitter používá. Více informací o tom najdete v prohlášení o ochraně osobních údajů Twitteru na: https://twitter.com/privacy.

Záložka Plug-in je součástí modulu Grundlage von Art. 6 Abs. 1 svítí. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interesse a einer möglichst umfangreichen Sichtbarkeit in den Sozialen Medien.

Nastavení ochrany údajů na Twitteru můžete změnit v nastavení účtu na https://twitter.com/account/settings.

 

Instagram plugin
Funkce služby Instagram jsou integrovány na naší straně. Tyto funkce poskytuje společnost Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Spojené státy americké.

Pokud jste přihlášeni do účtu Instagram, můžete propojit obsah našich stránek s profilem Instagram kliknutím na tlačítko Instagram. To umožňuje společnosti Instagram spojit návštěvu našich stránek s uživatelským účtem. Poukazujeme na to, že my jako poskytovatel stránek nedostáváme znalosti o obsahu přenášených dat a jejich použití společností Instagram.

Die Verwendung des Instagram-Plugins jsou uvedeny v článku Grundlage von Art. 6 Abs. 1 svítí. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interesse a einer möglichst umfangreichen Sichtbarkeit in den Sozialen Medien.

Další informace o tom najdete v zásadách ochrany osobních údajů Instagramu: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

LinkedIn plugin
Naše webové stránky využívají funkce sítě LinkedIn. Poskytovatelem je LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.

Při každé návštěvě jedné z našich stránek, která obsahuje funkce LinkedIn, je navázáno připojení k serverům LinkedIn. LinkedIn je informován, že jste navštívili naši webovou stránku se svou IP adresou. Pokud kliknete na tlačítko „Doporučit“ na LinkedIn a jste přihlášeni ke svému účtu LinkedIn, LinkedIn vám může přiřadit vaši návštěvu našich webových stránek vám a vašemu uživatelskému účtu. Chtěli bychom zdůraznit, že jako poskytovatel webových stránek nemáme žádné znalosti o obsahu přenášených údajů ani o tom, jak je společnost LinkedIn používá.

Použití pluginu LinkedIn je založeno na čl. 6 odst. 1 písm. F GDPR. Provozovatel webových stránek má oprávněný zájem na co nejširší viditelnosti na sociálních médiích.

Další informace k tomuto tématu najdete v prohlášení o ochraně údajů společnosti LinkedIn na: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Pinterest plugin
Na našem webu používáme sociální pluginy ze sociální sítě Pinterest, kterou provozuje společnost Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-490, USA („Pinterest“).

Když navštívíte stránku, která obsahuje takový plugin, váš prohlížeč se připojí přímo k serverům společnosti Pinterest. Plugin vysílá protokolová data na server Pinterest v USA. Tato data protokolu mohou zahrnovat vaši adresu IP, adresu navštívených webových stránek, která také obsahuje funkce Pinterest, typ prohlížeče a nastavení, datum a čas žádosti, způsob používání programu Pinterest a soubory cookie.

Použití pluginu Pinterest je založeno na čl. 6 odst. 1 svítil. f DSGVO. Provozovatel webu má oprávněný zájem na co nejširším zviditelnění sociálních médií.

Další informace o účelu, rozsahu a dalším zpracování a používání údajů společností Pinterest, jakož i o vašich souvisejících právech a možnostech ochrany vašeho soukromí naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Pinterest: https://about.pinterest.com/de /Zásady ochrany osobních údajů.

6. Analytické nástroje a reklama
Google Analytics

Tento web používá funkce webové analytické služby Google Analytics. Poskytovatelem je Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko.

Google Analytics používá takzvané „cookies“. Jedná se o textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači a umožňují analýzu vašeho používání webových stránek. Informace generované souborem cookie o vašem používání této webové stránky se obvykle přenášejí na server Google v USA a tam se ukládají.

Die Speicherung von Google-Analytics-Cookies und die Nutzung dieses Analyze-Tools erfolgen auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interesse an der Analyze des Nutzerverhaltens, um sowohl sein Webangebot als auch seine Werbung zu optimieren.

Anonymizace IP

Na této webové stránce jsme aktivovali funkci anonymizace IP. V důsledku toho bude vaše adresa IP společnosti Google v členských státech Evropské unie nebo jiným stranám Dohody o Evropském hospodářském prostoru zkrácena před odesláním do Spojených států. Pouze ve výjimečných případech bude úplná adresa IP odeslána na server Google v USA a zkrácena. Jménem provozovatele této webové stránky společnost Google tyto informace použije k vyhodnocení vašeho využívání webových stránek, ke sestavování přehledů o aktivitách na webu a k poskytování dalších služeb souvisejících s aktivitou webových stránek a používáním internetu provozovateli webových stránek. Adresa IP poskytovaná službou Google Analytics jako součást služby Google Analytics nebude sloučena s jinými daty Google.

browser plugin

Ukládání cookies můžete zabránit příslušným nastavením softwaru vašeho prohlížeče; upozorňujeme však na to, že v takovém případě možná nebudete moci využívat všechny funkce tohoto webu v plném rozsahu. Můžete také zabránit společnosti Google ve shromažďování údajů generovaných souborem cookie a týkajících se vašeho používání webových stránek (včetně vaší IP adresy) a ve zpracování těchto údajů společností Google stažením pluginu prohlížeče dostupného pod následujícím odkazem a nainstalujte: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Opozice vůči sběru dat

Sběr dat můžete pomocí služby Google Analytics zabránit klepnutím na následující odkaz. Soubor cookie odhlášení se nastaví tak, aby zabránil shromažďování vašich dat při budoucích návštěvách tohoto webu:

Deaktivujte Google Analytics.

Ukládání cookies můžete zabránit odpovídajícím nastavením softwaru prohlížeče; rádi bychom však upozornili, že v tomto případě možná nebudete moci využívat všechny funkce těchto webových stránek v plném rozsahu. Můžete také zabránit společnosti Google ve shromažďování údajů generovaných souborem cookie a souvisejících s vaším používáním webových stránek (včetně vaší IP adresy) a ve zpracování těchto údajů společností Google stažením modulu plug-in prohlížeče dostupného pod následujícím odkazem a instalací: http : //tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = de 

Další informace o tom, jak služba Google Analytics zpracovává uživatelská data, naleznete v prohlášení o ochraně údajů společnosti Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Demografické údaje v Google Analytics

Tento web používá demografickou funkci služby Google Analytics. Výsledkem toho mohou být zprávy, které obsahují prohlášení o věku, pohlaví a zájmech návštěvníků webu. Tato data pocházejí z inzerce založené na zájmech od společnosti Google a údajů třetích stran o návštěvnících. Tato data nemohou být přiřazena konkrétní osobě. Tuto funkci můžete kdykoli vypnout prostřednictvím nastavení reklamy ve svém účtu Google nebo obecně zakázat shromažďování údajů pomocí služby Google Analytics, jak je uvedeno v části "Opozice k sběru dat".

7. Newsletter
Newsletter údaje

Chcete-li dostávat newsletter nabízené na webových stránkách, potřebujeme vaši e-mailovou adresu a informace, které nám umožní ověřit, že jste majitelem e-mailovou adresu a souhlasí s tím, aby dostávat newsletter jsou , Další údaje nejsou shromažďovány nebo pouze dobrovolně. Tyto údaje používáme výlučně k doručení požadovaných informací a nepřevádíme je třetím osobám.

Zpracování údajů zadaných do registračního formuláře k odběru zpravodaje probíhá výhradně na základě vašeho souhlasu (čl. 6 odst. 1 písm. A GDPR). Svůj souhlas s uložením údajů, e-mailovou adresu a jejich použití pro zasílání zpravodaje můžete kdykoli odvolat, například prostřednictvím odkazu „Odhlásit odběr“ v zpravodaji. Zákonnost již provedených operací zpracování údajů zůstává zrušením nedotčena.

Die von Ihnen zum Zwecke des Newsletter-Bezugs bei uns hinterlegten Daten werden von bis zu Ihrer Austragung aus dem Newsletter gespeichert und nach der Abbestellung des Newsletters gelöscht. Daten, zu aeren Zwecken bei uns gespeichert wurden bleiben hiervon unberührt.

8. Pluginy a nástroje
Youtube

Na našich webových stránkách se používají pluginy ze stránky YouTube na Googlu. Provozovatel stránek je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Když navštívíte některý z našich webů s podporou plug-inů YouTube, budete připojeni k serverům YouTube. Sděluje serveru YouTube, které z našich stránek jste navštívili.

Kromě toho může YouTube do vašeho zařízení ukládat různé soubory cookie. Pomocí těchto cookies může YouTube získávat informace o návštěvnících našich webových stránek. Tyto informace se mimo jiné používají ke shromažďování statistik videa, zlepšování uživatelské přívětivosti a předcházení pokusům o podvod. Cookies zůstávají na vašem zařízení, dokud je nesmažete.

Pokud jste přihlášeni do účtu YouTube, služba YouTube vám umožní přiřadit chování prohlížení přímo k osobnímu profilu. Tím se můžete vyhnout odhlášením z účtu YouTube.

Použití YouTube je v zájmu atraktivní prezentace našich on-line nabídek. To představuje oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 lit. f DSGVO.

Další informace o nakládání s údaji uživatelů najdete v prohlášení o ochraně údajů YouTube na: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts
Tato stránka používá tzv. Webová písma poskytovaná společností Google pro jednotné zobrazení písem. Když vyvoláte stránku, prohlížeč načte potřebná webová písma do mezipaměti prohlížeče, aby správně zobrazovala texty a písma.

Chcete-li to provést, musí se prohlížeč, který používáte, připojit ke serverům společnosti Google. V důsledku toho se společnost Google dozví, že naše webové stránky byly zpřístupněny prostřednictvím vaší IP adresy. Použití webových písem Google je v zájmu důsledné a atraktivní prezentace našich služeb online. To představuje oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 lit. f DSGVO.

Pokud váš prohlížeč nepodporuje webové písma, bude počítač používat výchozí písmo.

Další informace o webových fontech Google najdete na adrese https://developers.google.com/fonts/faq a v prohlášení společnosti Google o ochraně údajů: https://www.google.com/policies/privacy/.

Mapy Google
Tento web používá mapovou službu Mapy Google prostřednictvím rozhraní API. Poskytovatelem je Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko.

Chcete-li používat funkce Map Google, je nutné uložit adresu IP. Tyto informace jsou obvykle předávány a uloženy na serveru Google ve Spojených státech. Poskytovatel těchto stránek nemá vliv na tento přenos dat.

Použití Map Google je v zájmu atraktivní prezentace našich online nabídek a snadné vyhledání míst, která jsme uvedli na webových stránkách. To představuje oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 lit. f DSGVO.

Další informace o nakládání s uživatelskými údaji naleznete v prohlášení společnosti Google o ochraně údajů: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

 

Naše přítomnost na sociálních sítích

Zpracování dat prostřednictvím sociálních sítí
Udržujeme veřejně přístupné profily na sociálních sítích. Jednotlivé sociální sítě, které používáme, najdete níže.

Sociální sítě jako Facebook, Google+ atd. Mohou obecně komplexně analyzovat vaše chování uživatelů, pokud navštívíte jejich web nebo web s integrovaným obsahem sociálních médií (např. Tlačítka nebo reklamní bannery). Návštěva naší přítomnosti na sociálních sítích spouští četné operace zpracování související s ochranou dat. Podrobně:

Pokud jste přihlášeni ke svému účtu sociálních médií a navštěvujete naši přítomnost na sociálních sítích, může provozovatel portálu sociálních médií přiřadit tuto návštěvu vašemu uživatelskému účtu. Za určitých okolností mohou být vaše osobní údaje rovněž zaznamenány, pokud nejste přihlášeni nebo nemáte účet na příslušném portálu sociálních médií. V takovém případě jsou tato data zaznamenávána například pomocí cookies, které jsou uloženy ve vašem zařízení, nebo zaznamenáním vaší IP adresy.

S pomocí takto shromážděných údajů mohou provozovatelé portálů sociálních médií vytvářet uživatelské profily, ve kterých jsou uloženy vaše preference a zájmy. Tímto způsobem se vám reklama založená na zájmech může zobrazovat uvnitř i vně příslušné sociální sítě. Pokud máte účet v příslušné sociální síti, reklamu související se zájmy lze zobrazit na všech zařízeních, na kterých jste nebo jste byli přihlášeni.

Vezměte prosím také na vědomí, že nemůžeme sledovat všechny procesy zpracování na portálech sociálních médií. V závislosti na poskytovateli mohou tedy další operace zpracování provádět provozovatelé portálů sociálních médií. Podrobnosti najdete v podmínkách používání a ustanovení o ochraně údajů příslušných portálů sociálních médií.

Právní základ

Naše vystoupení na sociálních sítích mají zajistit co nejširší přítomnost na internetu. Toto je oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. F GDPR. Procesy analýzy iniciované sociálními sítěmi mohou být založeny na různých právních základech, které musí být specifikovány provozovateli sociálních sítí (např. Souhlas ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. A GDPR).

Odpovědnost a uplatňování práv

Pokud navštívíte některou z našich stránek sociálních médií (např. Facebook), my a provozovatel platformy sociálních médií zodpovídáme za operace zpracování dat spuštěné během této návštěvy. V zásadě můžete svá práva (informace, opravy, vymazání, omezení zpracování, přenositelnost údajů a stížnost) uplatnit proti nás stejně jako nárok vůči provozovateli příslušného portálu sociálních médií (např. vůči Facebooku).

Vezměte prosím na vědomí, že navzdory sdílené odpovědnosti s provozovateli portálu sociálních médií nemáme plný vliv na operace zpracování dat na portálech sociálních médií. Naše možnosti jsou do značné míry založeny na zásadách společnosti příslušného poskytovatele.

doba skladování

Údaje shromážděné přímo námi prostřednictvím přítomnosti na sociálních sítích budou z našich systémů vymazány, jakmile přestane platit účel jejich uložení, požádáte nás o jejich odstranění, odvoláte svůj souhlas s ukládáním nebo přestane platit účel ukládání dat . Uložené cookies zůstávají ve vašem zařízení, dokud je nesmažete. Povinná zákonná ustanovení - zejména doby uchovávání - zůstávají nedotčena.

Nemáme žádný vliv na dobu uložení vašich dat, která jsou ukládána provozovateli sociálních sítí pro jejich vlastní účely. Podrobnosti získáte přímo od provozovatelů sociálních sítí (např. V jejich zásadách ochrany osobních údajů, viz níže).

Sociální sítě podrobně
Facebook

Máme profil na Facebooku. Poskytovatelem je Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Facebook je certifikován podle štítu EU-USA na ochranu soukromí.

Uzavřeli jsme smlouvu o společném zpracování (dodatek správce) s Facebookem. Tato dohoda určuje, za jaké operace zpracování dat jsme my nebo Facebook odpovědní, když navštívíte naši stránku na Facebooku. Tuto smlouvu můžete zobrazit pod následujícím odkazem: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

Nastavení reklamy můžete upravit sami ve svém uživatelském účtu. Chcete -li to provést, klikněte na následující odkaz a přihlaste se: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

Podrobnosti najdete v zásadách ochrany osobních údajů Facebooku: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Instagram

Máme profil na Instagramu. Poskytovatelem je Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Podrobnosti o tom, jak nakládají s vašimi osobními údaji, najdete v zásadách ochrany osobních údajů Instagramu: https://help.instagram.com/519522125107875.

Zdroj: eRecht24