GermanEnglishDutchItalianCzechDanishSwedish
Hotel Goldener Stern Abtenau
GermanEnglishDutchItalianCzechDanishSwedish
Hotel Goldener Stern Abtenau

Privacy Policy

1. Beskyttelse af personlige oplysninger et øjeblik
2019-V1.1 fra 25.06.2019. juni XNUMX

Generelle oplysninger
Følgende noter giver et simpelt overblik over, hvad der sker med dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, der personligt identificerer dig. Detaljerede oplysninger om emnet for databeskyttelse findes i vores privatlivspolitik, der er anført under denne tekst.

Dataindsamling på vores hjemmeside
Hvem er ansvarlig for dataindsamlingen på denne hjemmeside?

Databehandlingen på denne hjemmeside udføres af webstedets operatør. Dens kontaktoplysninger findes i aftryk af denne hjemmeside.

Hvordan indsamler vi dine data?

Dine data vil blive samlet på den ene side, som du fortæller os. Det kan f.eks. Være data, du indtaster i en kontaktformular.

Andre data indsamles automatisk, når du besøger hjemmesiden gennem vores it-systemer. Disse er frem for alt tekniske data (f.eks. Internetbrowser, operativsystem eller tidspunkt for anmodning om side). Indsamlingen af ​​disse data er automatisk, så snart du indtaster vores hjemmeside.

Hvad bruger vi dine data til?

En del af dataene indsamles for at sikre en fejlfri bestemmelse af hjemmesiden. Andre data kan bruges til at analysere din brugeradfærd.

Hvilke rettigheder har du i forbindelse med dine data?

På ethvert tidspunkt har du ret til at få gratis information om oprindelsen, modtageren og formålet med dine gemte personoplysninger. Du har også ret til at anmode om korrektion, blokering eller sletning af disse data. Til dette formål samt til yderligere spørgsmål om databeskyttelse kan du til enhver tid kontakte os på adressen angivet i aftrykket. Desuden har du ret til at appellere til den kompetente tilsynsmyndighed.

Außerdem haben Sie das Recht, unter bestimmten Omständen die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu verlangen. Nærmere oplysninger findes herom Datenschutzerklärung unter "Recht auf Einschränkung der Verarbeitung".

2. Generelle oplysninger og obligatoriske oplysninger
Fortrolighed

Operatørerne af disse websteder tager beskyttelsen af ​​dine personlige oplysninger meget seriøst. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de lovmæssige bestemmelser om databeskyttelse og denne fortrolighedspolitik.

Hvis du bruger denne hjemmeside, indsamles forskellige personoplysninger. Personlige oplysninger er oplysninger, der personligt identificerer dig. Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler og hvad vi bruger det til. Det forklarer også hvordan og for hvilket formål dette sker.

Vi gør opmærksom på, at data transmission via internettet (f.eks når den kommunikerer via e-mail) kan have sikkerhedsmæssige huller. En fuldstændig beskyttelse af data mod uautoriseret adgang af tredjemand er umuligt.

Bemærkning til det ansvarlige organ
Den ansvarlige databehandlingsenhed på denne hjemmeside er:

Hotel Goldener Stern Abtenau
Ejer: Gerhard Wageneder

A -5441 Abtenau - Marked 29
ØSTRIG

Telefon: 0043 (0) 6243 / 2240-0
E-mail: hotel@goldenerstern.at

Ansvarlig organ er den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre beslutter om formål og midler til behandling af personoplysninger (f.eks. Navne, e-mail-adresser mv.).

Tilbagekaldelse af dit samtykke til databehandling
Mange databehandlingsoperationer er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde et eksisterende samtykke. En uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig. Lovligheden af ​​databehandlingen udført indtil tilbagekaldelsen forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Widerspruchsrecht gegen die Datenerhebung in besonderen Fällen sowie gegen Direktwerbung (Art 21 DSGVO)
Wenn die Datenverarbeitung auf Grundlage von Art. 6 Abs. 1 tændt. e oder f DSGVO erfolgt, haben Sie jederzeit das Recht, aus Gründen, der sich aus Ihrer besonderen Situationen ergeben, gegen die Verarbeitung Ihrer personsbezogenen Daten Widerspruch einzulegen; dør gilt auch für ein auf diese Bestimmungen gestütztes Profiling. Die jeweilige Rechtsgrundlage, der er beskyttet af berørte personer, er involveret i datenschutzerklärung. Wenn Sie Widerspruch einlegen, der er betroede personer, der ikke er berettiget til at arbejde, og som er ansvarlige for, at der er tale om en ulykkesforsikring, der er berettiget til at udøve deres interesser, retlige og frihedsrettigheder i forbindelse med retsforfølgelsen, der skal tilrettelægges af retsvæsenet (Ausübung of Verteidigung von Rechtsansprüchen Widerspruch nach Art. 21 Abs. 1 DSGVO).

Werden Ihre personenbezogenen Daten verarbeitet, om Direktwerbung zu betreiben, så haben Sie das Recht, Jederzeit Widerspruch gegen die Verarbeitung Sie Verwalt Personbezogener Daten zum Zwecke derartiger Werbung einzulegen; dør gilt auch für das Profiling, soweit mit mit solcher Direktwerbung in Verbindung steht. Wenn Sie widersprechen, blev der personer, der ikke var døde af Zwecke der Direktwerbung Verwendet (Widerspruch efter Art. 21 Abs. 2 DSGVO).

Ret til appel til den kompetente tilsynsmyndighed
I tilfælde af overtrædelser af GDPR har de registrerede ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, især i medlemsstaten for deres sædvanlige bopæl, deres arbejdssted eller stedet for den påståede overtrædelse.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over behandling af personoplysninger af os.

For Østrig er dette den ene

Østrigsk databeskyttelsesmyndighed
Wickenburggasse 8
1080 Wien

Telefon: +43 1 521-52 25
E-mail: dsb@dsb.gv.at

Retten til at indgive en klage eksisterer uden at det berører andre administrative eller retslige retsmidler.

Ret til dataoverførbarhed
Du har ret til at have data, som vi behandler på grundlag af dit samtykke eller i opfyldelse af en kontrakt, i sig selv eller til en tredjepart i et standard, maskinlæsbart format. Hvis du har brug for direkte overførsel af data til en anden ansvarlig person, vil dette kun ske i det omfang det er teknisk muligt.

SSL- eller TLS-kryptering
Dette websted bruger af sikkerhedsmæssige grunde og til at beskytte overførslen af ​​fortroligt indhold, såsom ordrer eller anmodninger, som du sender til os som webstedsoperatør, en SSL eller. TLS-kryptering. En krypteret forbindelse angives ved at browserens adresselinje skifter fra "http: //" til "https: //" og låsikonet i din browserbjælke.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du sender til os, ikke læses af tredjepart.

Krypterede betalinger på denne hjemmeside
Hvis der efter vores indgåelse af en gebyrbaseret kontrakt er en forpligtelse til at sende os dine betalingsoplysninger (f.eks. Kontonummer til direkte debiteringstilladelse), vil disse data blive krævet til betalingsbehandling.

Betalingstransaktioner ved hjælp af almindelige betalingsmidler (Visa / MasterCard, direkte debitering) foretages udelukkende via en krypteret SSL- eller TLS-forbindelse. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved, at browserens adresselinje skifter fra "http: //" til "https: //" og ved låsesymbolet i din browserlinje.

I tilfælde af krypteret kommunikation kan dine betalingsoplysninger, som du sender til os, ikke læses af tredjepart.

Auskunft, Sperrung, Löschung und Berichtigung
Du har ret til at frigive oplysninger om dine gemte personoplysninger, deres oprindelse og modtager samt formålet med databehandlingen og om nødvendigt en ret til at rette op, blokere eller slette disse data. For yderligere oplysninger om personlige data kan du til enhver tid kontakte os på adressen angivet i aftrykket.

Recht auf Einschränkung der Verarbeitung
Sie haben das Recht, Die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu verlangen. Her er du sikker på, at du er inde til Impressum angegebenen Adresse og ikke vende. Das Recht auf Einschränkung der Verarbeitung besteht in folgenden Fällen:

Wenn Sie die Richtigkeit Ihrer er der ikke spurgt personer, der er dårlige Dater bestreiten, der er til stede i Regel Zeit, om dies zu überprüfen. Für die Dauer der Prüfung von Sie das Recht, die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu verlangen.
Wenn die Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten er ulovlig, men det er ikke noget, der er ensbetydende med Datenverarbeitung verlangen.
Wenn wir Ihre personenbezogenen Daten er ikke den eneste, der er til stede, og de er i overensstemmelse med loven om retlige anliggender, der er rettet mod dem, og som er ensbetydende med, at der er tale om menneskerettigheder.
Wenn Sie einen Widerspruch nach Art. 21 Abs. 1 DSGVO eingelegt haben, muss eine Abwägung zwischen Ihren und unseren Interesser vorgenommen werden. Solange noch nicht feststeht, wessen Interesser überwiegen, haben Sie das recht, die Einschränkung der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten zu verlangen.
Wenn Sie die Verarbeitung Ihrer personbezogenen Daten eingeschränkt haben, dürfen diese Daten - von der Speicherung abgesehen - nur mit Ihrer Einwilligung oder zur Geltendmachung, Ausübung oder Verteidigung von Rechtsansprüchen oder zum Schutz der Rechte einer anderen natürlichen oder juristischen Person oder Gründen eines wichtigen öffentlichen Interesses der Europæischen Union eller Eines Mitgliedstaats verarbeitet werden.

Modstand mod reklamemails
Brugen af ​​udgivet under forlagets forpligtelse til at sende uopfordrede reklamer og informationsmateriale afvises. Operatørerne af de steder udtrykkeligt juridiske skridt i tilfælde af uanmodet salgsfremmende oplysninger, såsom spam e-mails.

3. Databeskyttelsesansvarlige
Lovpligtig databeskyttelsesansvarlig

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig for vores virksomhed.

Project 29 GmbH & Co. KG
Matthias Baumgartner
Ostengasse 14
D-93047 Regensburg

Telefon: + 49 941 / 698 778 24
E-mail: m.baumgartner@projekt29.de

4. Dataindsamling på vores hjemmeside
Cookies

De websites gør brug af såkaldte cookies. Cookies på din computer ingen skade og ikke indeholder virus. Cookies bruges til at gøre vores tilbud mere brugervenlige, effektive og sikrere. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer og gemmes af din browser.

De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte "session cookies". De bliver slettet automatisk i slutningen af ​​dit besøg. Andre cookies forbliver gemt på din enhed, indtil du sletter dem. Disse cookies giver os mulighed for at genkende din browser næste gang du besøger.

Du kan indstille din browser, så du er informeret om brugen af ​​cookies og tillade cookies kun fra sag-aktivere accept af cookies til bestemte funktioner eller udelukke generel og automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Når du deaktiverer cookies, kan funktionaliteten af ​​dette websted være begrænset.

Cookies, der er nødvendige for at udføre den elektroniske kommunikationsproces eller for at levere bestemte funktioner, som du ønsker at bruge (f.eks. Indkøbskurvfunktion) offentliggøres på grundlag af Art. 6 para. 1 lit. F DSGVO gemt. Webstedets operatør har en berettiget interesse i opbevaring af cookies til den teknisk fejlfri og optimerede udbud af sine tjenester. Hvis andre cookies (f.eks. Cookies til analyse af din surfingadfærd) er gemt, behandles de separat i denne privatlivspolitik.

Server logfiler
Udbyderen af ​​siderne indsamler automatisk og gemmer oplysninger i såkaldte serverlogfiler, som din browser automatisk sender til os. Disse er:

Browser type og browser version
Anvendte operativsystem
URL henvisende
Host navn for at få adgang computer
Tidspunkt for anmodning server
IP-adresse
En fusion af disse data med andre datakilder vil ikke blive gjort.

Die Erfassung dieser Daten erfolgt til Grundlage von Art. 6 Abs. 1 tændt. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interessér en teknisk fehlerfreien Darstellung und der Optimierung seiner Hjemmeside - her er der server-log-filer der blev opdaget.

kontakt
Hvis du sender os via kontaktformularen anmoder dine oplysninger fra formularen herunder du angive, hvor kontaktoplysninger er gemt for behandling af anmodningen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål med os. Disse data vil ikke blive videregivet uden dit samtykke.

Behandlingen af ​​de data, der er angivet i kontaktformularen, er derfor udelukkende baseret på dit samtykke (Art. 6 para. 1 lit. a DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. En uformel besked via e-mail til os er tilstrækkelig. Lovligheden af ​​de databehandlingsoperationer, der udføres indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

De data, du indtaster i kontaktformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette, tilbagekalde dit samtykke til lageret, eller formålet med datalagringen er udeladt (f.eks. Efter afslutningen af ​​din anmodning). Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

Behandling af data (kunde- og kontraktdata)
Vi indsamler, behandler og bruger kun personoplysninger, for så vidt som de er nødvendige for etablering, indhold eller ændring af det juridiske forhold (opgørelsesdata). Dette gøres på grundlag af Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO, som gør det muligt at behandle data for at opfylde en kontrakt eller forud for kontraktlige foranstaltninger. Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger om brugen af ​​vores hjemmeside (brugsdata), for så vidt det er nødvendigt for at aktivere eller opkræve brugeren for brugen af ​​tjenesten.

De indsamlede kundedata slettes efter afslutningen af ​​forretningsforbindelsens ordre eller afslutning. Retlige opholdsperioder forbliver upåvirket.

Dataoverførsel ved indgåelse af kontrakten for tjenester og digitalt indhold
Vi overfører kun personoplysninger til tredjeparter, hvis dette er nødvendigt inden for kontraktens anvendelsesområde, f.eks. Til den bank, der er ansvarlig for behandlingen af ​​betalingen.

En yderligere overførsel af data finder ikke sted, eller kun hvis du udtrykkeligt har givet tilsagn om overførslen. En overførsel af dine data til tredjepart uden udtrykkeligt samtykke, som f.eks. Til reklameformål, forekommer ikke.

Grundlaget for databehandlingen er Art 6 para. 1 lit. b DSGVO, som gør det muligt at behandle data for at opfylde en kontrakt eller forud for kontraktlige foranstaltninger.

5. Sociale medier
Plugins til sociale medier

På vores sider bruges plugins af sociale medier (fx Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest, XING, LinkedIn, Tumblr).

Du kan normalt genkende plugins ved deres respektive sociale medielogoer.

Aktivering af plugin er et samtykke i henhold til artikel 6 para. 1 lit. en DSGVO. Du kan tilbagekalde dette samtykke til enhver tid med virkning for fremtiden.

Facebook-plugins (Like & Share-knap)
Plugins til det sociale netværk Facebook, udbyder Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, er integreret på vores sider. Du kan genkende Facebook -plugins ved Facebook -logoet eller knappen "Synes godt om" på vores websted. Du kan finde en oversigt over Facebook -plugins her: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Når du besøger vores websted, etablerer plug-in en direkte forbindelse mellem din browser og Facebook-serveren. Som følge heraf modtager Facebook de oplysninger, som du har besøgt vores websted med din IP -adresse. Hvis du klikker på Facebook “Synes godt om” -knappen, mens du er logget ind på din Facebook -konto, kan du linke indholdet på vores sider til din Facebook -profil. Dette gør det muligt for Facebook at tildele dit besøg på vores websted din brugerkonto. Vi vil gerne påpege, at vi som udbyder af siderne ikke har kendskab til indholdet af de data, der overføres, eller dets anvendelse af Facebook. Du kan finde flere oplysninger om dette i Facebooks databeskyttelseserklæring på: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook Den Besuch unserer Seiten ihrem Facebook-Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus ihrem Facebook-Benutzerkonto aus.

Brug af Facebook-plug-ins er baseret på artikel 6, afsnit 1 tændt. f DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i den bredest mulige synlighed i de sociale medier.

Twitter plugin
Funktionerne i Twitter -tjenesten er integreret på vores websteder. Disse funktioner tilbydes af Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Ved at bruge Twitter og funktionen “Retweet” bliver de websteder, du besøger, knyttet til din Twitter -konto og gjort kendt for andre brugere. Disse data overføres også til Twitter. Vi vil gerne påpege, at vi som udbyder af webstedet ikke har kendskab til indholdet af de transmitterede data eller om, hvordan de bruges af Twitter. Du kan finde flere oplysninger om dette i Twitters databeskyttelseserklæring på: https://twitter.com/privacy.

Die Verwendung des Twitter-Plugins er baseret på Art. 6 Abs. 1 tændt. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interessere i et større udbud af visninger i den såkaldte medie.

Du kan ændre dine databeskyttelsesindstillinger på Twitter i kontoindstillingerne på https://twitter.com/account/settings.

 

Instagram-plugin
Funktioner af tjenesten Instagram er integreret på vores sider. Disse funktioner leveres af Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Hvis du er logget ind på dit Instagram-konto, kan du linke indholdet på vores sider til din Instagram-profil ved at klikke på Instagram-knappen. Dette gør det muligt for Instagram at forbinde besøget på vores sider med din brugerkonto. Vi påpeger, at vi som udbyder af siderne ikke modtager viden om indholdet af de overførte data og deres brug af Instagram.

Die Verwendung des Instagram-Plugins er baseret på Grundlag von Art. 6 Abs. 1 tændt. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interessere i et større udbud af visninger i den såkaldte medie.

Du kan finde flere oplysninger om dette i Instagrams privatlivspolitik: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

LinkedIn plugin
Vores hjemmeside bruger funktioner i LinkedIn-netværket. Leverandøren er LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.

Hver gang du besøger en af ​​vores sider, der indeholder LinkedIn -funktioner, etableres der en forbindelse til LinkedIn -serverne. LinkedIn informeres om, at du har besøgt vores websted med din IP -adresse. Hvis du klikker på LinkedIn “Anbefal” -knappen og er logget ind på din LinkedIn -konto, kan LinkedIn tildele dig og din brugerkonto dit besøg på vores websted. Vi vil gerne påpege, at vi som udbyder af webstedet ikke har kendskab til indholdet af de overførte data, eller hvordan det bruges af LinkedIn.

Brugen af ​​LinkedIn-plug-in'et er baseret på artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i størst mulig synlighed på sociale medier.

Du kan finde flere oplysninger om dette i LinkedIn's databeskyttelseserklæring på: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Pinterest plugin
På vores hjemmeside bruger vi sociale plugins fra det sociale netværk Pinterest, som drives af Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-490, USA (“Pinterest”).

Når du besøger en side, der indeholder et sådant plugin, forbinder din browser direkte til Pinterest-serverne. Plugin transmitterer protokolledata til Pinterest's server i USA. Denne log data kan omfatte: din IP-adresse, adressen på de besøgte hjemmesider, der også indeholder optioner funktioner, type og browser, dato og tidspunkt for anmodningen, din måde at bruge Pinterest og cookies indstillinger.

Brug af Pinterest-plugin er baseret på Art. 6, afsnit. 1 tændt. f DSGVO. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i den bredest mulige synlighed i de sociale medier.

Yderligere oplysninger om formålet, omfanget og den videre behandling og brug af dataene fra Pinterest samt dine relaterede rettigheder og muligheder for at beskytte dit privatliv findes i Pinterests fortrolighedspolitik: https://about.pinterest.com/de /Fortrolighedspolitik.

6. Analyseværktøjer og reklame
Google Analytics

Dette websted bruger funktioner i webanalysetjenesten Google Analytics. Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Google Analytics bruger såkaldte "cookies". Dette er tekstfiler, der er gemt på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der.

Die Speicherung von Google-Analytics-Cookies und die Nutzung dieses Analyse-Tools erfolgen a Grundlage von Art. 6 Abs. 1 lit. f DSGVO. Der Websitebetreiber hat ein berechtigtes Interesse an der Analyse des Nutzerverhaltens, um sowohl sein Webangebot als auch seine Werbung zu optimieren.

IP-anonymisering

Vi har aktiveret funktionen IP anonymisering på denne hjemmeside. Som følge heraf bliver din IP-adresse afkortet af Google inden for EU's medlemsstater eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde forud for overførslen til USA. Kun i usædvanlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af Operatøren af ​​dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at vurdere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmeside aktiviteter og give andre med hjemmesiden og internet relaterede tjenester til hjemmesiden operatør. IP-adressen, der leveres af Google Analytics som en del af Google Analytics, slås ikke sammen med andre Google-data.

browser-plugin

Du kan forhindre opbevaring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; Vi vil dog gerne påpege, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan bruge alle funktioner på dette websted i deres fulde omfang. Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien og vedrører din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) og fra at behandle disse data ved at downloade browser-plug-in'et, der er tilgængeligt under følgende link og installere: https:/ /tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Modstanden mod dataindsamling

Du kan forhindre indsamling af dine data af Google Analytics ved at klikke på følgende link. Der er indstillet en opt-out-cookie, som forhindrer indsamling af dine data ved fremtidige besøg på denne hjemmeside:

Deaktiver Google Analytics.

Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; Vi vil dog gerne påpege, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan bruge alle funktioner på dette websted i deres fulde omfang. Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien og vedrører din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) og fra at behandle disse data af Google ved at downloade browser-plug-in'et, der er tilgængeligt under følgende link og installere: http : //tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = de 

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Google Analytics håndterer brugerdata i Googles erklæring om databeskyttelse: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Demografi i Google Analytics

Denne hjemmeside bruger demografiske funktioner i Google Analytics. Som et resultat heraf kan der udarbejdes rapporter, der indeholder udsagn om besøgendes alder, køn og interesser. Disse data stammer fra interessebaseret annoncering fra Google og tredjeparts besøgsdata. Disse data kan ikke tildeles en bestemt person. Du kan til enhver tid deaktivere denne funktion via annonceindstillingerne i din Google-konto eller generelt forbyde indsamlingen af ​​dine data af Google Analytics som beskrevet i afsnittet "Modstand mod dataindsamling".

7. Nyhedsbrev
Nyhedsbrev data

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet tilbydes på hjemmesiden, vi har brug for din e-mail-adresse og oplysninger, der giver os mulighed for at kontrollere, at du er ejer af den e-mail-adresse og er enige om at modtage nyhedsbrevet er , Yderligere data indsamles ikke eller kun på frivillig basis. Vi benytter udelukkende disse data til levering af de ønskede oplysninger og overlader dem ikke til tredjepart.

Behandlingen af ​​de data, der er indtastet i tilmeldingsblanketten til nyhedsbrevet, foregår udelukkende på baggrund af dit samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til lagring af data, e-mail-adresse og deres anvendelse til afsendelse af nyhedsbrevet, f.eks. Via linket "Afmeld" i nyhedsbrevet. Lovligheden af ​​de allerede udførte databehandlingsoperationer forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Die von Ihnen zum Zwecke der Nyhedsbrev-Bezugs bei uns hinterlegten Daten werden von uns Ihrer Austragung aus dem Nyhedsbrev gespeichert und nach der Abbestellung des Newsletters gelöscht. Daten, die zu anderen Zwecken bei uns gespeichert wurden bleiben hieron unberührt.

8. Plugins og værktøjer
YouTube

Vores hjemmeside bruger plugins fra Google-powered YouTube-siden. Webstedets operatør er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Når du besøger et af vores YouTube-plugin-aktiverede websteder, vil du være forbundet til YouTube-serverne. Det fortæller YouTube-serveren hvilke af vores sider du har besøgt.

Ydermere kan YouTube gemme forskellige cookies på din enhed. Ved hjælp af disse cookies kan YouTube indhente oplysninger om besøgende på vores websted. Disse oplysninger bruges blandt andet til at indsamle videostatistik, forbedre brugervenligheden og forhindre svig. Cookies forbliver på din enhed, indtil du sletter dem.

Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, tillader YouTube dig at tilknytte din browseradfærd direkte med din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto.

Brug af YouTube er i interesse for en attraktiv præsentation af vores online tilbud. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 para. 1 lit. f DSGVO.

Du kan finde flere oplysninger om håndtering af brugerdata i YouTubes databeskyttelseserklæring på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts
Dette websted bruger såkaldte web skrifttyper, som leveres af Google, til ensartet gengivelse af skrifttyper. Når du ringer op på en side, indlæser browseren de nødvendige webskrifter til din cache for at vise tekster og skrifttyper korrekt.

For at gøre dette skal den browser, du bruger, oprette forbindelse til Googles servere. Som følge heraf lærer Google, at vores hjemmeside er blevet brugt via din IP-adresse. Brugen af ​​Google Web Fonts er af interesse for en konsekvent og attraktiv præsentation af vores onlinetjenester. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 para. 1 lit. f DSGVO.

Hvis din browser ikke understøtter web skrifttyper, vil en standard skrifttype blive brugt af din computer.

Yderligere oplysninger om Google Web Fonts findes på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles erklæring om databeskyttelse: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps
Dette websted bruger Google Maps -korttjenesten via en API. Udbyderen er Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

For at bruge funktionerne i Google Maps er det nødvendigt at gemme din IP-adresse. Disse oplysninger sendes normalt til og gemmes på en Google-server i USA. Udbyderen af ​​dette websted har ingen indflydelse på denne dataoverførsel.

Brugen af ​​Google Maps er i interesse for en attraktiv præsentation af vores online tilbud og en let findabilitet af de steder, vi har angivet på hjemmesiden. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6 para. 1 lit. f DSGVO.

Du kan finde flere oplysninger om håndtering af brugerdata i Googles databeskyttelseserklæring: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

 

Vores tilstedeværelse på sociale medier

Databehandling via sociale netværk
Vi opretholder offentligt tilgængelige profiler på sociale netværk. De enkelte sociale netværk, vi bruger, kan findes nedenfor.

Sociale netværk som Facebook, Google+ osv. Kan generelt analysere din brugeradfærd omfattende, når du besøger deres websted eller et websted med integreret indhold på sociale medier (f.eks. Knapper eller reklamebannere). Besøg af vores tilstedeværelse på sociale medier udløser adskillige databeskyttelsesrelaterede behandlingsoperationer. I detaljer:

Hvis du er logget ind på din sociale mediekonto og besøger vores tilstedeværelse på sociale medier, kan operatøren af ​​den sociale medieportal tildele dette besøg til din brugerkonto. Under visse omstændigheder kan dine personlige data også registreres, hvis du ikke er logget ind eller ikke har en konto hos den respektive sociale medieportal. I dette tilfælde registreres disse data for eksempel ved hjælp af cookies, der er gemt på din enhed eller ved at registrere din IP-adresse.

Ved hjælp af de data, der er indsamlet på denne måde, kan operatørerne af de sociale medieportaler oprette brugerprofiler, hvor dine præferencer og interesser er gemt. På denne måde kan interessebaseret reklame vises for dig inden for og uden for den respektive tilstedeværelse på de sociale medier. Hvis du har en konto med det respektive sociale netværk, kan den interessebaserede reklame vises på alle enheder, som du er eller var logget på.

Bemærk også, at vi ikke kan spore alle behandlingsprocesser på de sociale medieportaler. Afhængigt af udbyderen kan yderligere behandlingsoperationer derfor udføres af operatørerne af portalen til sociale medier. For detaljer henvises til vilkårene for brug og databeskyttelsesbestemmelser i de respektive portaler på de sociale medier.

retsgrundlag

Vores optræden på de sociale medier har til formål at sikre den bredest mulige tilstedeværelse på Internettet. Dette er en legitim interesse i betydningen i artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR. De analyseprocesser, der initieres af de sociale netværk, kan være baseret på forskellige retsgrundlag, der skal specificeres af operatørerne af de sociale netværk (f.eks. Samtykke i betydningen i art. 6, stk. 1 lit. a GDPR).

Ansvarlig og hævdelse af rettigheder

Hvis du besøger et af vores sociale mediesider (f.eks. Facebook), er vi og operatøren af ​​platformen for sociale medier ansvarlige for de databehandlingsoperationer, der udløses under dette besøg. I princippet kan du udøve dine rettigheder (oplysninger, korrektion, sletning, begrænsning af behandling, dataportabilitet og klage) mod os samt krav mod operatøren af ​​den respektive portal for sociale medier (f.eks. mod Facebook).

Bemærk, at på trods af det fælles ansvar med de sociale medieportaloperatører har vi ikke fuld indflydelse på databehandlingsoperationerne på de sociale medieportaler. Vores muligheder er i vid udstrækning baseret på virksomhedens politik fra den respektive udbyder.

opbevaringstid

De data, der indsamles direkte af os via tilstedeværelsen på de sociale medier, slettes fra vores systemer, så snart formålet med deres opbevaring ikke længere gælder, du beder os om at slette dem, tilbagekalde dit samtykke til opbevaring eller formålet med datalagring ikke længere gælder . Gemte cookies forbliver på din enhed, indtil du sletter dem. Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirket.

Vi har ingen indflydelse på lagringsperioden for dine data, som gemmes af operatørerne af de sociale netværk til deres egne formål. For detaljer, bedes du kontakte operatørerne af de sociale netværk direkte (f.eks. I deres privatlivspolitik, se nedenfor).

Sociale netværk i detaljer
Facebook

Vi har en profil på Facebook. Udbyderen er Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Californien 94025, USA. Facebook er certificeret i henhold til EU-US Privacy Shield.

Vi har indgået en aftale om fælles behandling (Controller Addendum) med Facebook. Denne aftale angiver, hvilke databehandlingsoperationer vi eller Facebook er ansvarlige for, når du besøger vores Facebook -side. Du kan se denne aftale under følgende link: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

Du kan selv justere dine annonceringsindstillinger på din brugerkonto. For at gøre dette skal du klikke på følgende link og logge ind: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

Detaljer findes i Facebooks fortrolighedspolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Instagram

Vi har en profil på Instagram. Udbyderen er Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Detaljer om, hvordan de håndterer dine personlige data, findes i Instagrams fortrolighedspolitik: https://help.instagram.com/519522125107875.

Kilde: eRecht24